Sparteldier K Logo

Haarlem Urban Trail

De Haarlem Urban Trail was de eerste Urban Trail die ik gelopen heb. De Urban Trail series stonden al een tijdje op mijn netvlies en ik was meestal te laat als ik op de website keek en er was er eentje in de buurt. Deze keer dus niet het geval. Voor Haarlem was het ook de eerste en dat was ook wel een beetje te merken, maar dat mocht de pret niet drukken.

Samen met een collega deze leuke run gelopen. Het was wel een keer lekker om gewoon alleen puur voor de fun te lopen en geen rekening te houden met de tijd. En ik had natuurlijk nog de run van de dag ervoor in de benen, dus was wel blij dat ik niet vol hoefde te gaan.
Gelukkig voor de organisatie was het droog deze zondag, want we hebben toch wel onze starttijd met 50 minuten gemist, door de samen doorgaan waar we met z’n alle eerst door heen moesten.

Verder genoten van het mooie Haarlem, veel live video’s gemaakt en foto’s natuurlijk. We wachten nog steeds op de foto van de fotograaf in de Koepel, want dat moet de mooiste zijn, maar goed wat niet is kan nog komen.

Het bizarste was toch wel het lopen door een kerkdienst van de doopgemeenschap. Je voelde je echt opgelaten, mensen die op de vloer zaten, spreuken op de muur, raar maar wel bijzonder.

Verdere hoogte punten waren natuurlijk de bioscoop, de Koepel gevangenis en het Patronaat.

Voor herhaling vatbaar, als de organisatie er meer grip op krijgt. Want ook de heren runningshirts waren van het verkeerde materiaal, en de communicatie na afloop op social media is er compleet niet, kom op jongens, we hebben allemaal genoten, waarom deze bittere na smaak.

Mijn collega heeft trouwens mij met een eindsprint geklopt, ik kon niet meer, en bij haar zat de 1 seconde van Alkmaar nog dwars denk ik.
September 2019
December 2018
November 2018
September 2018
June 2018
May 2018
April 2018

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.