Sparteldier K Logo

N307 Doorsteek Run

De nieuwe provinciale weg in Westfriesland was bijna klaar, dus voor de opening mochten we er overheen rennen. Jammer dat het weer tegenviel, regen en wind, wat het idee was leuk.

Het was 14 kilometer, een heen en weer van sportvereniging naar de provinciale weg en terug. Er was ook een 7 kilometer, waar een aantal collega’s aan mee deden, dus die kwamen we na een kilometer of 4 tegen, dat zorgde wel voor wat sfeer op de weg.

Toen kwam het keerpunt, de wind tegen en de regen. De weg was breed, en vrij leeg door het beperkte deelnemers veld aan de 14k. Daarnaast had ik nog de dag van morgen, de Haarlem Trial Run, dus wilde ook niet te vol gaan.

Na 8 kilometer werd ik voorbij gelopen door een groepje van 2 dames en een heer, ik ben aangehaakt, maar moest ze 1 kilometer voor het einde laten gaan, zij hadden nog een versnelling, ik niet. De dames bleken later op het podium te staan, 2 en 3. Ik zelf was uiteindelijk ook tevreden met mijn eindtijd, en een pace van 4:50.
September 2019
December 2018
November 2018
September 2018
June 2018
May 2018
April 2018

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.