Sparteldier K Logo

Zevenheuvelennacht

2014 was mijn laatste Zevenheuvelenloop, ik had het gehad, met de regen, de koud, kortom altijd slecht weer in Nijmegen. Maar de Heuvels bleven jeuken, en naar 2 jaar terug een keer de nachtloop bij de Damloop gedaan te hebben, dacht ik de Zevenheuvelennacht moet ook leuk zijn.

En dat was hij, we hebben er een weekendjeweg van gemaakt, het was droog en sfeervol. Ik had heel Aliexpress leeg gekocht voor de verlichting. Want bij de Damloop had ik de meest gekke dingen gezien. In Nijmegen viel het wat mee, toch wat serieuzere lopers aan de start.

Ons hotel was dicht bij de start, maar de ingang van het startvak was behoorlijk om lopen, maar toch nog op tijd in het startvak, rustig gestart en heerlijk gelopen, parcours was vooral berg af en naar 32:52 minuten was het al weer gedaan!

Nog een kleine fittie bij de finish met iemand die dacht dat ik in de pad liep dus wat duw en trek werk, gelukkig geen beelden van.

En knappe wedstrijdfoto’s ook niet helaas, het schep stellen van de automatische camera’s langs het parcours was toch niet zo best als we mochten hopen.

Maar genoten, wie weet nog eens volgend jaar!
September 2019
December 2018
November 2018
September 2018
June 2018
May 2018
April 2018

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.